Despre Noi

Despre Noi

Despre Noi

NGF Product este o companie ce activeaza in domeniul constructiilor si finisajelor in constructii cu o experienta si o traditie de peste 20 de ani.
Cu un portofoliu bogat, o diversitate mare de probleme rezolvate, de la case rezidentiale pana la hale industriale si centre comerciale mari, NGF Product are in momentul de fata posibilitatea de a aborda orice tip de lucrare la orice nivel de cerinte in executie.

Echipa noastra este specializata in finisaje de inalta calitate, respectand estetica cladirii, si „detalile speciale”, lucrarile de restaurare a cladirilor istorice realizate pana acum ne recomanda ca un partener serios si responsabil in privinta proiectelor cu un grad mare de dificultate.

Arhitectii cu care am colaborat in decursul timpului: Serban Sturdza, Radu Mihailescu, Geta Trimbitas, George Ciuhandu, Oswald Maier, Herman Blum, Andreescu si Gaivoronschi ne-au invatat riguarea, profesionalismul si munca de echipa.

Urmarim mereu ca raportul dintre calitate si pret sa fie cat mai corect, sa ne respectam termenele si angajamentele, sa introducem tehnologii noi.

Echipa noastra poate oferi solutii tehnice adaptate fiecarui proiect in parte, respectand toate normele de calitate.

Preocuparea pentru calitate şi profesionalism, respectarea termenelor şi angajamentelor, raportul corect între calitate şi preţ, sunt principalele componente pe care s-a construit NGF Product.