Istoric

Despre Noi

Istoric

Istoria acestei firme incepe cu perioada anilor ’90 cind s-a nascut NGF Construct, firma de constructii si finisaje a fratilor Nina.

De la inceput, scopul nostru a fost sa oferim lucrari de cea mai buna calitate, fiind constienti ca o politica de firma axata pe seriozitate, calitate si grija, va fi cea care ne va asigura un viitor, si asa a fost…

NGF a devenit un simbol al calitatii in constructii  si in scurt timp dinamica companiei si mai apoi a companiilor noastre a fost foarte buna. In functie de dinamica pietii si investitiilor din Romania, NGF Construct a ajuns un jucator important in acest domeniu, cu o baza materiala de exceptie si un personal numeros si calificat. Criza imobiliara si economica a ultimilor ani a necesitat o reorganizare si reorientare a noastra in asa fel incit sa realizam o acoperire mai buna a serviciilor, optimizate pe noile necesitati ale pietei. Experienta de santier, lucrarile mari si mici pe care le-am executat, cu diferite grade de dificultate ne-au crescut, educat, in decursul timpului iar astazi, ne este mai usor sa gestionam proiecte de orice anvergura. NGF Product s-a nascut din necesitatea ca fiecare dintre noi sa isi urmeze un drum propriu, in continuare axati pe acele aspecte ale muncii noastre care ne dau implinirea muncii facute, bucuria de a infaptui.